Bootcamp

Kurs se sastoji od šest modula: osnove dizajna, istraživanje problema, dizajn rješenja, implementacija, metrike i osobni razvoj.
Prijavite se sada

ili provjerite naš Kurikulum

Želite ovladati umjetnošću dizajna digitalnih proizvoda?

Ne tražite dalje od Designdicate Bootcampa!

Naš online kurs nudi sveobuhvatan kurikulum, sa 173 zanimljive lekcije podijeljene u šest segmenata koji pokrivaju svaki aspekt procesa dizajna digitalnih proizvoda.

Od osnova dizajnerskih principa i metoda, do detaljnih lekcija o boji, fontu i formi, naš kurs pruža čvrste temelje za aspirirajuće dizajnere. Ali to nije sve - također nudimo praktično radno iskustvo u svakom području dizajna digitalnih proizvoda, od korisničkog iskustva (UX) i korisničkog sučelja (UI) do same strategije digitalnih proizvoda.
Naš kurs će vas provesti kroz cijeli proces razvoja proizvoda, od ideje do izvršenja. Naučit ćete kako razmišljati kao UX/UI dizajner i steći vrijedne vještine razvoja karijere kroz naš program Bootcamp V 1.0.M.

Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili tek početnik, naš kurs je osmišljen da vam pomogne u razvoju digitalnih proizvoda bilo koje veličine, s fokusom na praktičnu primjenu i stvarne scenarije.

Sve što bi moglo da vas interesuje o samom procesu učenja, trajanju, cijeni...

Koje je vrijeme trajanja kursa?

Kurs posjeduje 173 lekcije koje će biti tempirane na 60 minuta. Okvirno vrijeme završetka kursa je 6 mjeseci.

Ko su predavači?

Kompletnu organizaciju i predavački skup čine voditelji Designdicate projekta. Moguća su i gostovanja po određenim sekcijama od selektivno izabranih učesnika o kojima ćemo naknadno obavještavati.

Šta mogu očekivati na kursu?

Kurs če biti baziran i realizovan na realnom proizvodu građenom od početka do kraja. Dakle sve faze kroz koje jedan proizvod prolazi u produkciji može se očekivati da se polaznik upozna sa istim.

Da li mogu odustati od kursa?

Da, ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete u redovnim predavanjima, slobodni ste od svih budućih bez obaveze.

Koja je cijena kursa?

Kurs je besplatan za sve polaznike. Smatramo da je znanje previše cijenjeno da bi ga naplaćivali. Upravo iz tog razloga nastupamo sa partnerima projekta koji nam omogućavaju rad na besplatnim predavanjima i radionicama.

Koji nivo poznavanja je dovoljan za mene?

Kurs obrađuje sve osnove kroz segmente, i gradacijski ih povećavamo kako kurs napreduje. Isti je namjenjen početnicima, ali i svim ostalim koji žele da upoznaju određeni segment produkcije.

Da li mogu preslušati samo određene lekcije?

Nije moguće prisustvovati parcijalno na kursu iz razloga što jedino oni polaznici koji prođu kompletan kurs će biti u prilici da dobiju priznanje o završenom kursu.

Šta mogu očekivati po završenom kursu?

Opšte poznavanje svih procesa u izradi jednog proizvoda. Kao takav, polaznik će moći da aplicira u bilo kojoj sferi dizajna digitalnog proizvoda i započne samostalni ili grupni rad u firmi ili samostalno. Na samom kraju urupujemo digitalni token i opšte prizanje za uspješno završeni kurs.